Τι να φορέσω: λευκό πουκάμισο και λίγο μοβ από το πρωί μέχρι το βράδυ

Λευκό πουκάμισο. Το “άλλο μου μισό”. Αν είναι να φορώ ένα ρούχο μόνο, αυτό θα είναι και έτσι στην ντουλάπα μου θα βρείτε αρκετά. Το αγαπημένο μου είναι αντρικό (oh yeah) και έχει ένα υπέροχο γιακά, σκληρό βαμβάκι και oversize γραμμή. Αυτή είναι η μισή αλήθεια του σημερινού post.

Η άλλη μισή είναι πως ανάμεσα στις τάσεις που κυκλοφορούν εφέτος, είναι εκείνη του μοβ. Αν με ρωτούσατε παλιότερα για το μοβ θα έκανα μορφασμό. όχι πως δεν μου αρέσει σαν χρώμα απλώς δεν ήξερα πώς να το “επεξεργαστώ”. Κι ακόμη δηλαδή, αν δεν είχα εικόνες από street style δεν θα ήξερα. Έτσι, μιας και με έχει πιάσει μια αγάπη, το ενσωματώνω με τον δικό μου τρόπο όπως θα ήθελα να το φορέσω. Κι αυτή είναι η άλλη μισή αλήθεια.

Άνοιξα λοιπόν την “imaginary closet” μου και συνδυάζω ένα βασικό στοιχείο κάθε ντουλάπας και ένα χρώμα-παθος για φέτος, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

disclaimer: έχω λευκό πουκάμισο, δεν έχω ακόμη κάτι μοβ.

Πρωί, βόλτα για καφέ στον ήλιο. Επιλέγω το λευκό μου πουκάμισο, τα κλασικά λευκά σταράκια που είναι τόοοσο άβολα αλλά πάντα θα τα φορώ, μία dior saddle bag για να δώσω μία ισορροπία χρώματος και γιατί είναι it bag φέτος και την μοβ αυτή κιλότ σε τζιν ύφασμα. Την έχω ερωτευτεί. Προσθέτω κλιπ για τα μαλλιά από πέρλες και μία μοβ μπαντάνα στον λαιμό. Έτοιμη η Ρουλίτσα.

τι να φορέσω μοβ

hero item: Λευκό πουκάμισο – uniqlo

items:
Τζιν κιλότ: Weekday
Μαντάνα & barettes: etsy
Μποτάκια: Converse
Τσάντα: Dior

Δείπνο με κοκτέιλ. Φορώ ξανά το λευκό μου πουκάμισο και συνδυάζω με μαύρη βερμούδα. Μίνι ιστορία: θυμάμαι σαν τώρα που είδα τη Βίκυ Καγιά στη σχολή να φορά μαύρη βερμούδα, ανδρικά derbies και λευκό πουκάμισο. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. Για πάντα χαραγμένη μέσα μου. Συνδυάζω με μοβ mule, την τσάντα με τα κρόσια και σκουλαρίκια χρυσόασημί (ναι, είμαι από αυτές που συνδυάζω μέταλλα).

τι να φορεσω βράδυ

hero item: λευκό πουκάμισο – uniqlo
items:
Βερμούδα: Zara
Σκουλαρίκια: netaporter
Mules: Zara
Τσάντα: Cult Gaia