Τι να φορέσω: Μαύρο παντελόνι γραφείου από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το παντελόνι του σημερινού άρθρου μάλλον το έχετε και στη δική σας ντουλάπα.

Το αγόρασα προ καιρού και ομολογώ αν και δεν μου αρέσει να αγοράζω ρούχα από το ZARA είναι ένα καταπληκτικό παντελόνι. Θυμίζει Audrey Hepburn και είναι μαγικό πόσο εύκολα συνδυάζεται. Το φορώ στο γραφείο, για βόλτα αλλά και σε νυχτερινή βολτίτσα χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα. Είναι ένα κλασικό πασπαρτού.

Άνοιξα λοιπόν την “imaginary closet” μου και το συνδυάζω από το πρωί μέχρι το βράδυ με ό,τι θα ήθελα να φορέσω σήμερα.

disclaimer: έχω το μαύρο παντελόνι, όλα τα υπόλοιπα θα ήθελα πολύ αλλά τσου! δεν μου ανήκουν.

Φαντάστηκα πως το φορώ ημέρα Παρασκευή. Έχω αρκετές συναντήσεις και έτσι θέλω να φορέσω κάτι που να είναι polished (περιποιημένο) αλλά να μην με βλέπεις και να βαριέσαι. Έτσι, φόρεσα ένα μεταξωτό πουκάμισο γιατί μου αρέσει η αίσθησή του στο δέρμα, το μαύρο μου παντελόνι, ένα υπέροχο γιλέκο για να μην κρυώνω και ένα σετ μποτάκια που φέρνουν το animal print trend στην ντουλάπα μου με πιο “ενήλικο” τρόπο. Απογειώνω το outfit με υπέροχα χρυσά κοσμήματα και την τσάντα από το brand που φέτος κυριεύει το instagram.

hero item: μαύρο παντελόνι – Zara

items:
Μεταξωτό πουκάμισο: H&M
Κολιέ: Alighieri
Μποτάκια: Rania Kroupi
Τσάντα: Boyy
Γιλέκο: H&M

“Και δεν πάμε κέντρο για ποτό;” Ξέρετε, είναι εκείνες οι Παρασκευές που βαίνεις με φίλες σου που ίσως δεν συναντάς τόσο συχνά αλλά όταν συναντιέστε είναι σαν να είσαστε κάθε μέρα μαζί. Συνεχίζω να φορώ το μαύρο μου παντελόνι, φορώ το top με τον έναν ώμο (σέξι τόσο-όσο) συνδυάζω με τα απίστευτα Aquazzura πέδιλα με την αγκράφα από την υπεραγαπημένη μου σχεδιάστρια κοσμημάτων την Ana Khouri τα οποία είναι σχετικά χαμηλά γιατί ΟΚ ήμουν στο “πόδι” όλη την ημέρα. Τσαντάκι κρατώ ένα mini bag από τον Jaquemus το οποίο χωρά μέσα ίσα τα κλειδιά μου και λεφτά, “ρίχνω επάνω μου” ένα blazer με τρομερά δομημένο πατρόν (ο μόνος τρόπος να φορέσω structured γραμμή χωρίς να φαίνομαι boxy) και απογειώνω την εμφάνιση με το χαρακτηριστικό σκουλαρίκι πάλι από την Ana Khouri.

τι να φορέσω: παντελόνι γραφείου βράδυ

hero item: μαύρο παντελόνι ZARA
items:
Top: Vathos apparel
Σκουλαρίκια: Ana Khouri
Slingbacks: Aquazzura
Τσάντα: Jaquemus
Sleeveless raw-hem Blazer: Raey