Τι να φορέσω: Ολόσωμη Φορμα από το πρωί μέχρι το βράδυ

Μου είπατε πως το άρθρο “Τι να φορέσω: Δερμάτινο παντελόνι & λευκό t-shirt“, σας άρεσε! Έτσι, επανέρχομαι με νέα πρόταση ιδανική για πρωινές αλλά και νυχτερινές εμφανίσεις με έναν “αέρα άνεσης”.

Αγόρασα φέτος μία υπέροχη ολόσωμη φόρμα την οποία ερωτεύτηκα σφοδρά. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω αν μου πάει, αλλά φορώντάς τη αισθάνομαι τόσο μα τόσο άνετη.

Είναι ένας αβίαστος τρόπος να ετοιμαστείς γρήγορα, να είσαι άνετη και να αισθάνεσαι on trend. Το ΜΌΝΟ πρόβλημα είναι η ώρα για πιπί. Αλλά οκ, λύνεται εύκολα το πρόβλημα.

disclaimer: Έχω ολόσωμη φόρμα & bretton μπλουζάκι (ριγέ – μαρινιέρα-όπως το λέτε εσείς). Όλα τα υπόλοιπα items τα “δανείστηκα” από την imaginary ντουλάπα μου but you get the gist strategy.

Ετοιμάζομαι να πάω στο γραφείο. Έχω ξυπνήσει και αισθάνομαι κεφάτη αλλά είμαι αδιάθετη και θέλω να αισθάνομαι άνετη. Παίρνω λοιπόν την ολόσωμη φόρμα μου, φορώ από μέσα τη ριγέ μου μαρινιέρα για να αισθάνομαι ζεστή αλλά και για να δώσω ένα “κάτι” (φοβερή χρήση της ελληνικής γλώσσας), βάζω στα μαλλιά μου ένα hair trend της σεζόν που αγαπώ, φορώ το απόλυτο converse που το θέλω “κατάδικό” μου και παίρνω μαζί μία μπλε τσάντα που μεν είναι γραφείου με γεωμετρικό σχήμα αλλά δεν είναι μεγάλη να με “κουράζει”. Όπως βλέπετε, το παλτό λείπει γιατί μπήκε Μάρτης και ένιωσα αισιόδοξη.

τι να φορέσω

hero item: Ολόσωμη φόρμα: H&M

items:
Bretton top: Uniqlo
Hairpieces: etsy
Sneakers: Converse
Τσαντάκι: Danse Lente

Θα πάω θέατρο. Δεν έχω χρόνο, αλλάζω υπόδημα, τσάντα και headpiece και φεύγω τρέχοντας.

hero item: Ολόσωμη φόρμα: H&M
items:
Headpiece: etsy
Πέδιλα: Byfar
Δαχτυλίδια: mango
Τσαντάκι: Shrimps