Τα 3 γυαλιά ηλίου που δεν θα μετανιώσετε αν αγοράσετε.

Σήμερα το πρωί η μέρα ξεκίνησε με ήλιο και για πρώτη φορά μετά από εβδομάδες “παλιόκαιρου” μου έλειψαν τα γυαλιά ηλίου μου.

Τα γυαλιά ηλίου για εμένα είναι το “καλοκαιρινό μου παλτό”. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως φορώντας ένα ωραίο ζευγάρι γυαλιά ηλίου είσαι στυλιστικά καλυμμένη ακόμη κι αν φοράς ένα λευκό t-shirt, σανδάλια και ένα σορτς.

Ομολογώ πως δεν έχω “συλλογή” γιατί μου είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω (ζυγός στο ζώδιο) αλλά ευελπιστώ να αποκτήσω στα χρόνια που θα έρθουν μία συλλογή με επιλογές που θα βλέπει η κόρη μου (οκ το πήγα ένα βήμα παραπέρα) και θα λέει: μπράβο ρε μάνα! (όπως έλεγα κι εγώ στη δική μου δηλαδή…)

Κάθε καλοκαίρι ψάχνω ψάχνω ψάχνω να αγοράσω ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου για να μου κάνουν παρέα στη θάλασσα, την πόλη κλπ κλπ κλπ. Φέτος λοιπόν, αποφάσισα να επενδύσω σε εκείνα που α) είναι οικονομικά (ετοιμάζω το σπίτι μου και φυσικά κάνω οικονομία) και β) θα τα φοράω κάθε χρόνο και θα τα χαίρομαι.

Πρόταση No1: Πολύγωνα για ultra εμφανίσεις – 90ευρώ

Η εταιρεία vogue έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback με ιδαίτερες προτάσεις που δεν κοστίζουν 2 μισθούς. Μου αρέσει αυτός ο πολυγωνικός σκελετός γιατί έχει μία 70s αισθητική που δίνει μία ένταση ακόμη και στο πιο απλό σύνολο. Αγοράστε τα εδώ.

Πρόταση No2: Το σικάτο Carrera γυαλί που θέλω ΤΩΡΑ – 73ευρώ

Νομίζω κατέστησα σαφές πόσο μου αρέσουν. Δεν περίμενα ποτέ να ενθουσιαστώ με ένα ζευγάρι γυαλιά από την εταιρεία Carrera αλλά ναι, έχω ενθουσιαστεί. Μου θυμίζουν το μοντέλο edge από τον οίκο celine. Το μοντέλο αυτό το ψάχνω σαν τρελή, έχει καταργηθεί και έτσι μόλις τα είδα… τικ-τακ-τικ-τακ η καρδιά μου. Σας τα συστήνω αν σας αρέσει να έχετε πάντα μια polished εικόνα. Αγοράστε τα εδώ.

Επιλογή Νο3: Τα κλασικά Ray Ban – 120ευρώ

Εδώ, εξετάζουμε την περίπτωση: Κλασικό γυαλί. Δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε συλλογή ανθρώπων με γυαλιά ηλίου που να μην έχουν αυτό το μοντέλο. Είναι κλασικό, είναι υπέροχο και ακόμη κι αν δεν σας πάει απολύτως σίγουρα μα σίγουρα έχει “άποψη”. Αγοράστε το εδώ.

Δείτε ακόμη περισσότερα γυαλιά ηλίου εδώ και κάντε υπομονή καθώς θα επανέλθω με τα 3 ζευγάρια γυαλιά ηλίου που “γυρνάνε κεφάλια” στο πέρασμά τους.