Η Demi Lovato εντελώς “φυσική” για λογαριασμό της Vogue [βίντεο]

Τι συμβάινει όταν η Vogue ζητάει από τη διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Demi Lovato να αφαιρέσει από πάνω της το make-up, τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τις τρέσες και να μας δείξει το πραγματικό της πρόσωπο;

Στέλνει με τον πιο νορμάλ τρόπο ένα έμμεσο άμεσο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν ανασφάλεια για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς πάσχει από διπολική διαταραχή. Το πρόβλημα αυτό το εντόπισε το 2010 μετά από εισαγωγή της σε κλινική αποτοξίνωσης, λόγω προβλημάτων με το αλκοόλ αλλά και ναρκωτικές ουσίες.

Ακόμη, έχει παραδεχθεί πως κατά τη διάρκεια της εφηβείας της έπασχε από βουλιμία και κατάθλιψη, που την οδήγησε σε αυτοκαταστροφική συμπεριφορά.

Η Demi Lovato είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για την ψυχική υγεία «Be Vocal: Speak Up For Mental Health Campaign» και παραγωγός του ντοκιμαντέρ «Beyond Silence» όπου άνθρωποι με προβλήματα ψυχικής υγείας σπάνε τη σιωπή για να βοηθήσουν και άλλους στον αγώνα τους.