Τι να βάλω σήμερα: Κυρία με πρωινό λουκ για γραφείο

Τι να βάλω σήμερα: Σας έχω πει ξανά πως μου αρέσει πολύ μα πολύ να ντύνομαι έχοντας στο νου πως είμαι κορίτσι-γυναίκα.

Σαφέστατα εκτιμώ την άνεση του LEVIS 501 αλλά είναι ημέρες που αισθάνομαι πως θέλω να περιποιηθώ, να φορέσω φόρεμα και να αναδείξω τη θηλυκή πλευρά μου. 

Η απάντηση στην ερώτηση “τι να βάλω σήμερα“, έρχεται από μία εικόνα μιας γυναίκας στο NYFW και την έφερα στα μέτρα μου με κομμάτια της αγοράς που αν αγοράσω σίιιιγουρα θα ευχαριστηθώ.

Μαύρο φόρεμα Massimo Dutti – Κλασική γραμμή, αξεπέραστο χρώμα και με εφαρμογή που ταιριάζει σε κάθε μα κάθε κορμί.

Κόκκινο Παλτό ASOS – Αυτό που μου αρέσει στο παλτό, είναι το δέσιμο τύπου ρόμπας. Να τονίζουμε τη μέση όσο περισσότερο γίνεται.

Τσάντα Balenciaga – Είπαμε κιουρία αλλά λίγο “παιχνίδι” είναι must. Το ριγέ εφέ και οι αποχρώσεις κάνουν ενδιαφέρουσα ματιέρα στο σύνολο.

Κρίκοι Morphe London – Μία ελληνίδα καλλιτέχνης που με έχει ξετρελάνει με τα κοσμήματά της.

Παπούτσια MANGO – Τα έχω χρησιμοποιήσει ξανά σε “θα ΄θελα outfit” κι έτσι τα βάζουμε ξανά αντί να αγοράσουμε νέα – είπαμε ονειρευόμαστε αλλά αν δεν αγοράζουμε “έξυπνα” δεν έχει νόημα.

Καλσόν Christou1910 – Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει το μόνο καλσόν που εδώ και 4 μήνες που το φοράω, το πλένω, το ανεβάζω με νύχια, δεν έχω καταφέρει να σκίσω… όσοι με ξέρουν επιβεβαιώνουν πως… δεν το ‘χω με τα καλσόν. Στα ++, έχει slimming effect και βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος – το συστήνω ανεπιφύλακτα.