Υιοθετησε τον σκύλο της ξανά!

Η πιο ωραία ιστορία που διάβασα τις τελευταίες ημέρες αφορά στην υιοθεσία μίας 11χρονης σκυλίτσας.

(Πηγή η εφημερίδα Οbserver-Reporter απ’ την Ουάσινγκτον και Lifo.gr)

Πριν από πολλά χρόνια, η Nicole Grimes απ’ το West Brownsville αναγκάστηκε να δώσει τη σκυλίτσα που είχε αγαπήσει από κουτάβι, την Chloe Bear. Συχνά αναρωτιόταν τι να είχε απογίνει.

Την λάτρευε ως παιδί, αλλά όταν ο πατέρας της άλλαξε δουλειά κι άρχισε να εργάζεται απ’ το σπίτι, θεώρησε ότι η σκυλίτσα έκανε υπερβολική φασαρία και δεν τον άφηνε να δουλέψει. «Μια μέρα ήρθε και με πήρε απ’ το σχολείο κι όταν είδα ότι μέσα στο αμάξι ήταν κι η Chloe Bear κατάλαβα αμέσως ότι θα την πηγαίναμε στη φιλοζωϊκή. Το στομάχι μου ανακατεύτηκε. Ποτέ δεν το είχα ξεπεράσει. Κάθε χρόνο θυμόμουν ακόμα τα γενέθλιά της, στις 26 Οκτωβρίου».

Την περασμένη εβδομάδα, μια φίλη της πόσταρε στο Facebook μια φωτογραφία ενός μεγάλου σε ηλικία σκύλου λέγοντας ότι προσπαθούσε να του βρει σπίτι για υιοθεσία. «Μου θύμισε πολύ το κουτάβι που είχα όταν ήμουν μικρή», λέει, «και αποφάσισα ξαφνικά, χωρίς να το πολυσκεφτώ ότι θέλω αυτήν την ηλικιωμένη σκυλίτσα». Όταν πήγε το σκυλί στον κτηνίατρο ανακάλυψαν ότι είχε μικροτσίπ και συγκρίνοντας τον αριθμό ανακάλυψε έκπληκτη ότι ήταν η Chloe Bear της! Από την αρχή μάλιστα η σκυλίτσα ήταν πολύ χαρούμενη κοντά στη Nicole και της έγλειφε συνέχεια το πρόσωπο. «Είναι πιθανό πως με θυμήθηκε», λέει η ίδια.

Τη σκυλίτσα είχε υιοθετήσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, όταν όμως πέθαναν και οι δύο, ένας γείτονας την φρόντιζε προσωρινά μέχρι να βρει σπίτι. Αυτός ο γείτονας ήταν φίλος με την Nicole στο Facebook κι έτσι αυτή έτυχε να δει το ποστ του και προσφέρθηκε να υιοθετήσει το σκυλί που της θύμιζε το αγαπημένο της κατοικίδιο. Και τελικά ήταν ακριβώς αυτό.

Δεν έχω να πω περισσότερα στη σκέψη και μόνο πως θα μπορούσα να δω ξανά τη Λίζα μου, χτυπάει η καρδιά μου…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.