Τesting Basics: Τα #τοπ 3 δερμάτινα μποτάκια στην αγορά

Έστω ότι, ολόκληρο τον χειμώνα θα μπορούσα να διαλέξω ένα μόνο είδος υποδήματος για να φορώ καθημερινά,ε αυτό θα ήταν ένα ζευγάρι μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο-ankle boots.

Αν δε, μπορούσα να περιγράψω το ιδανικό ζευγάρι, θα είχε τακούνι κάτω από 10εκατοστά, θα ήταν τόσο άνετα που να μπορώ να περπατάω ώρες ατέλειωτες και δεν θα τα φορούσε όλη η περιοχή…

Πέρσι αγόρασα ένα ζευγάρι Zara αξίας μόλις 30ευρώ και πραγματικά τα έλιωσα. Ήταν άνετα και παρόλο το “αδιάφορο” καλούπι τους ταίριαζαν με όλα μου τα ρούχα – Μια χαρά δηλαδή! Φέτος όμως ψάχνω να αγοράσω ένα ζευγάρι μποτάκια, με καλύτερη ποιότητα για να “αντέξουν” λίγο περισσότερο και ιδιαίτερο κόψιμο/ύφος καθώς θέλω να αναβαθμίζουν το σύνολό μου. Είπαμε, δεν ξοδεύουμε αλόγιστα αλλά όταν ξέρουμε πως το κομμάτι προς αγορά είναι σίγουρο ότι θα φορεθεί ξανά και ξανά και ξανά, έχουμε δικαίωμα να επενδύσουμε ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα, επιλέγοντας ένα με άριστη, για εμάς, ποιότητα.

Έχω κάνει – εννοείται – μία “μακροβιότατη” έρευνα αγοράς και βρήκα τα δικά μου αγαπημένα, ένα εκ των οποίων θα προστεθεί στην ντουλάπα μου #σίγουρα.

Με βαθμό “τα θέλω” 9/10 είναι τα μπορντό μποτάκια από την εταιρείας Βαβουλάς

Ειλικρινά δεν ξέρω πότε είδα ξανά μποτάκια τόσο ιδιαίτερα και παράλληλα μίνιμαλ. Τα αγαπώ. Τα αγαπώ δε, τόσο πολύ που σκέφτομαι να μην πάρω τα μαύρα αλλά να πάρω τα μπορντό. Τόσο “ασφαλής” ασθάνομαι για το πόσο θα τα φορέσω. Βέβαια, αν είχα ένα μαγικά γεμάτο πορτοφόλι θα αγόραζα τα μπλε, τα μαύρα και τα μπορντό. Ειναι δερμάτινα κατά το ήμισυ (με αυτή την “σπασμένη” ποιότητα που όσο κι αν φθαρεί δεν παλιώνει) και στο άλλο μισό έχουν σουέντ ποιότητα.

Όχι πείτε μου… Είναι ή δεν είναι ΥΠΕΡΟΧΑ;!

Βρείτε τα εδώ.

Βρείτε τα εδώ

 

Βρείτα τα εδώ.

Με βαθμό “τα θέλω” 7-10 είναι τα γκρι μποτάκια πάλι από την εταιρείας Βαβουλάς

Προτού σκεφτείτε πως οι επιλογές μου δεν είναι αντικειμενικές να σας πω, πως καμία πληρωμή δεν έχω λάβει, τυγχάνει απλώς να έχω ενθουσιαστεί με αμέτρητα υποδήματα από την εταιρεία Βαβουλάς.

Βρείτε τα εδώ.

Φαίνεται από τις φωτογραφίες πως είναι ποιοτικής κατασκευής και αυτό που με ενθουσιάζει είναι πως έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που μεν ακολουθεί την τάση της μόδας αλλά δεν είναι κραυγαλέα μοδάτα. Έτσι, είναι σίγουρο πως θα φορεθούν και στις επόμενες χρονιές αλλά θα εξακολουθούν να έχουν μία τσαχπινιά που θα τα κάνει σύγχρονα.

Αυτό που μου αρέσει σε αυτά τα μποτάκια είναι το εφέ των τρούκς στη σόλα που σε συνδυασμό με αυτό το υπέροχο ελεφαντί δίνουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ο βαθμός είναι 7/10 γιατί απλώς έχω ενθουσιαστεί με τα παραπάνω.

Με βαθμό “τα θέλω” 9-10 είναι τα λαδί μποτάκια πάλι από την εταιρεία Dear Frances

Πρόκειται για μία εταιρεία που ακολουθώ πιστά εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια. Ακόμη φυσικά, δεν έχω αγοράσει ένα ζευγάρι καθώς κοστίζουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ τα οποία σαφέστατα και δεν δικαιολογώ. Ειδικά μιας και έχω βρει τα μποτάκια από την εταιρεία Βαβουλάς που αισθητικά βρίσκω στην ίδια κλίμακα και με το 1/4 σχεδόν της τιμής.

Πάντως, αν αντέχει η τσέπη σας την επένδυση, ειλικρινα συστήνω να τα αγοράσετε. Το τακούνι στα περισσότερα μοντέλα της εταιρείας είναι τόσο ιδιαίτερο που το ξεχωρίζεις χωρίς ίχνος εμφανούς και υπερβολικού branding.

Βρείτε τα εδώ

Εγώ νομίζω θα επενδύσω στο πρώτο ζευγάρι από την εταιρεία Βαβουλάς. Απλώς ακόμη, δεν έχω βρει το χρώμα που προτιμώ. Μόλις τα αγοράσω θα σας κάνω review. Για να ξέρετε κι εσείς την αντικειμενική άποψη μου με γνώμονα την άνεση, το πόσο πολύ χαίρομαι να τα φοράω και τον συνδυασμό τους με τα ρούχα μου καθημερινά.