Τι με εμπνέει τον Φλεβάρη

Σκέφτηκα να σας μιλήσω για το mood board. Τι είναι, πού με βοηθαει, “τεχνικές” λεπτομέρειες και φυσικά τι “καρφίτσωσα” επάνω του τον μήνα Φλεβάρη.

Να ξεκινήσω λέγοντάς σας, πως είμαι αρκετά οργανωτικός άνθρωπος. Μου αρέσει να έχω τα πάντα καταγεγραμμένα, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορώ να βρω την απαραίτητη έμπνευση που χρειάζομαι.

Βάζω τσάι, επιλέγω λίστα μουσικής για “άραγμα”, ανοίγω το lap top μου και ξεκινάω την αναζήτηση.

Μπαίνω λοιπόν στο instagram και χαζεύω λογαριασμούς ανθρώπων που με εμπνέουν. Ξεκινώ πάντοτε με τις αγαπημένες μου, οι οποίες δεν είναι όλες influencer και εμπνέομαι από outfit που θα ήθελα να έχω.

Lizzy Hadfield

Μία από τις αγαπημένες μου fashion blogger. Το στιλ της είναι προσιτό. Ναι, έχει κορμάρα και ό,τι κι αν φορέσει της ταιριάζει, αλλά με έναν περίεργο τρόπο τα outfit της με κάνουν να τα θέλω κι εγώ.

Emma Hill

Αν μπορούσα να πω πως μόνο ένα στιλ μπορώ να έχω, θα ήθελα το δικό της. Όχι δεν είναι εξωπραγματικοί οι συνδυασμοί της, είναι όμως προσαρμοσμένοι στην πραγματικότητα και αυτός είναι ο απόλυτος στόχος μου.

Jenny Sireac

Είναι cool. Αυτό το κορίτσι είναι πάντα φρέσκο και όπως φαίνεται θα βγάλει δική της σειρά ρούχων οπότε ανυπομονώ να δω αν μπορώ να δείξω και εγώ cool.

Konstantina Liv

Όπως προείπα, ακολουθώ λογαριασμούς που μεν με εμπνέουν αλλά έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Η Κωνσταντίνα είναι το απόλυτο “διπλανό κορίτσι”. Απλά outfit αλλά πάντοτε προσεγμένα.

(Φυσικά ακολουθώ λογαριασμούς όπως της Garance Doré που αποτελούν fashion έμπνευση απλώς όταν ετοιμάζω το mood board μου, πάντοτε ψάχνω να βρω απλούς ανθρώπους με ξεκάθαρο στιλ)

Αφότου χαζέψω αρκετά, μπαίνω στο pinterest και “καρφιτσώνω” στον πίνακα μου εικόνες που μου αρέσουν. Έπειτα επιλέγω τις αγαπημένες μου και τις “κατεβάζω”. Τέλος, ανοίγω το πολύ-αγαπημένο powerpoint για να τις συνδέσω στον πίνακα μου.

Είναι πολύ απλό και σε πολύ λίγο χρόνο ξέρω τι ψάχνω, τι μου αρέσει και τι αποτέλεσμα θα ήθελα να έχω όταν ντύνομαι. 

Πατάω save as και set as desktop background. Για να έχω έμπνευση πάντα μπροστά μου.

Μολις ετοιμάσω γραφείο στο σπίτι μου (προς το παρόν είναι μικρούλι και δεν έχω χώρο) θέλω να μπορώ να εκτυπώνω τα mood boards μου.

Αυτόν τον μήνα κατέληξα πως αναζητώ μία ανεπιτήδευτη κομψότητα με κομμάτια πιο αθλητικά και ένα αποτέλεσμα γυναικείο.

Εσάς τι σας εμπνέει αυτό τον μήνα;

 

Shop the moodboard story: