“Πειραγμένα” λευκά πουκάμισα

Την εβδομάδα που μας πέρασε “χάζευα” επί ώρες λευκά πουκάμισα. Ξέρω τι θα σκεφτείτε… μας έχεις ζαλίσει με τα λευκά πουκάμισα. Ναι οκ, το παραδέχομαι όμως αυτά τα λευκά πουκάμισα έχουν τσαχπινιά.

Σας δείχνω πέντε από τα 1005 που βρήκα και ξεκινώ με το πιο ρομαντικό…

Το M&S 

Λέγονται ruffles και ελληνικά θα τα χαρακτηρίσω ως φραμπαλάδες. Είναι μία ιδιαίτερη τάση που εάν συνδυαστεί σωστά, προσδίδει μία ρομαντική αλλά και κάπως western πινελιά που δεν περνάει απαρατήρητη.

Το #ASOS

Ο γιακάς του Πήτερ-Παν. Ένας υπέροχος τρόπος για να δείχνουμε “για πάντα νέες”. Το συγκεκριμένο πουκάμισο είναι στη wishlist μου εδώ και καιρό και ελπίζω σύντομα να προστεθεί στην ντουλάπα μου.

Το #Mango

Δεν είναι για όλους – ας ξεκινήσουμε με αυτό. Το σλόγκαν στην πλάτη “φωνάζει” street style. Φόρεσε το χωρίς μπουφάν και αν θες να με ακούσεις συνδύασε το με κόκκινη γόβα και ψηλόμεσο Levi’s 501.

Το #Comme des Garçons PLAY 

Τι να πρωτογράψω για αυτό το πουκάμισο… Είναι υπέροχη η απλότητα του συνδυασμένη με μία καρδιά που σε κάνει να το αγαπήσεις. Από τη συγκεκριμένη σειρά τα θέλω όλα – μα όλα! Άγιε μου Βασίλη αν έρχεσαι και την άνοιξη, αυτό είναι το δώρο μου.

Shop the story: